Reserveren

De PLUSBUS reserveren is bellen met 54 11 38

Minimaal één dagdeel van te voren belt u (maandag t/m vrijdag) tussen 09:00 en 11:00 uur.
Als u gebruik maakt van een rollator, (elektrische) rolstoel of scootmobiel is het verstandig om dit te melden, zodat u zeker bent van uw plaats in de PLUSBUS.
Wacht s.v.p. niet tot het laatste moment met bellen, dit om teleurstelling voor uzelf te voorkomen.
Vaste afspraken zoals bijvoorbeeld naar een fysiotherapeut of kaartmiddag kunnen voor langere termijn worden ingepland, zodat u niet steeds opnieuw hoeft te reserveren. 

Als een afspraak niet doorgaat moet u zich natuurlijk wel afmelden op bovenstaand telefoonnummer

Wanneer rijdt de PLUSBUS

Wij rijden op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. U dient er rekening mee te houden dat de bus 15 minuten vóór of ná de gemaakte afspraak bij u kan zijn.
Heeft u een afspraak met een arts, fysiotherapeut of tandarts wilt u dit dan melden bij de centrale. Deze afspraken hebben altijd voorrang bij het indelen van de route van de PLUSBUS
Maar ook hier geldt; wacht niet tot het laatste moment om de PLUSBUS te bestellen, het is heel vervelend als u bij deze belangrijke afspraken te laat komt.

Zones

De Gemeente Steenbergen is voor de PLUSBUS verdeeld in 3 zones, te weten Dinteloord, Kruisland en Nieuw Vossemeer (inclusief De Heen). 
Alle zones overlappen elkaar in de kern Steenbergen (inclusief Welberg)

Wat kost een rit  met de PLUSBUS

Reizen binnen één van de drie zones kost u € 1,75 enkele reis
Reist u van de ene zone naar  een andere, dan zijn de kosten per enkele reis € 2,25
Voor een retour betaalt u dan € 3,50 (één zone), respectievelijk € 4,50 (twee zones)

De chauffeurs rekenen vóóraf contant met u af, voor zowel de heen- als de terugreis. In verband met de extra kosten is het op dit moment helaas nog niet mogelijk aan boord van de bus te pinnen. Reist u veel met de PLUSBUS dan is het wellicht handig voor u om een 10-rittenkaart te kopen bij de chauffeur. Elke keer als u de PLUSBUS gebruikt, dan wordt er een of meerdere ritten afgestempeld.
De 10-rittenkaart voor een zone kost € 17,50 en € 22,50 voor twee zones

Groepen

Voor groepen is het ook mogelijk de PLUSBUS te reserveren. Uiteraard is dit alleen voor onze doelgroepen ouderen en personen met (tijdelijke) beperking én is het reizen binnen onze gemeentegrenzen.
Voor groepen is het soms mogelijk af te wijken van de reguliere tijden en dagen.
Wilt u hier meer van weten bel dan eens met 54 11 38  en bel vooral vroegtijdig.
Houdt er s.v.p. rekening mee, dat afhankelijk van het reisdoel, de reisdag én het tijdstip er een toeslag berekend wordt op de normale tarieven.