WIJ RIJDEN 2 MAANDEN GRATIS

Zoals u weet rijden we vanaf 05 juli weer alle werkdagen voor van ouderen vanaf 55 jaar en mensen die (tijdelijk) mobiel beperkt binnen de kernen van Steenbergen.

Gezien alle zorgen en belemmeringen die we laatste maanden hebben gehad maakt de Plusbus een financiële geste naar haar particuliere klanten en rijden we op werkdagen de maanden juli en augustus gratis.

Om het daarna aantrekkelijk te houden om met de PLUSBUS mee te rijden, wordt de bekende rittenkaart een 11-rittenkaart, maar wel tegen dezelfde “oude” prijs van de 10-rittenkaart.  Dus het wordt 11 ritten voor de prijs van 10

Voor de bijzonderheden moet u onze centraliste of chauffeur maar eens vragen.

Vanaf 01 juli 2021 kunt u reserveren onder nummer 0167 54 11 38 

Voor speciale ritten bij de reguliere rijtijden gelden overigens speciale tarieven 

(in ieder geval niet gratis)

01-07-2021

Gezocht vrijwilligers voor de centrale

Afbeelding met tekst, illustratie

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stichting Plusbus Steenbergen

zoekt

Vrijwilligers voor de centrale

Wij zoeken iemand die vriendelijk, behulpzaam, klantgericht en flexibel is en minimaal 1 ochtend per week beschikbaar is.

Taken:

Aannemen en verwerken van telefonische reserveringen.
Afwikkelen van mailberichten.
Ritlijsten voor chauffeurs verwerken.
Uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden.

Werktijden:

            08:45 – 12:15 uur

Heb je interesse en wil je ons enthousiaste team van vrijwilligers komen versterken?  
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een e-mail naar centrale@plusbus-steenbergen.nl

Op www.plusbus-steenbergen.nl vind je informatie over onze Plusbus

Wij gaan 05 juli rijden

Sinds de start van de coronamaatregelen, inmiddels al meer dan een jaar geleden heeft de Plusbus niet meer gereden. Het risico met klanten en ook nog eens chauffeurs in de kwetsbare doelgroep achter het stuur, was immers té groot. 
Dé kracht van de PLUSBUS: het daadwerkelijk helpen van onze klanten werd van het ene moment op het andere onmogelijk gemaakt.

Na deze langdurige afwezigheid gaat de PLUSBUS gelukkig weer rijden en biedt zij haar aangepast vervoer, van deur tot deur, voor ouderen of mensen met een (tijdelijke) beperking in Steenbergen. Hierdoor pakken wij de belangrijke rol die wij hadden in het bereikbaar maken van activiteiten en het sociale netwerk van ouderen in de kernen van Steenbergen weer op.
Om weer te kunnen rijden is er niet gekeken naar wat er niet meer kan, maar juist naar wat we mogelijk wél weer kunnen onder de huidige versoepelingen van de COVID-maatregelen.
Alle centralisten én chauffeurs van de PLUSBUS zijn volledig gevaccineerd en wij gaan er vanuit al onze klanten dit ook zijn. Door het succes van de vaccinaties kunnen wij in de huidige situatie met slechts kleine beperkingen gaan starten.
Alle passagiers, ook zij, die extra begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben kunnen wij weer vervoeren. 

We kennen vooralsnog nog enkele beperkende maatregelen om zoveel mogelijk de 1,5 meter onderlinge afstand te garanderen. Niet alle stoelen zijn beschikbaar, waardoor het maximum aantal passagiers tijdelijk is teruggebracht naar 3 personen.

Beide bussen zijn inmiddels voorzien een pinautomaat, een kuchscherm, een verbeterde ventilatie en desinfectiemiddelen..

Het is fijn dat al onze chauffeurs volledig zijn gevaccineerd en weer graag de weg op willen om onze klanten te vervoeren. Om weer aan elkaar te wennen en ons aan elkaar te binden starten we met wat aantrekkelijke voordelen:

Als eerste blijven de rittenprijzen gelijk
Reizen binnen één van de 4 kernen kost u € 1,75 enkele reis, voor een retour betaalt U € 3,50.
Reist u van de ene kern naar een andere, via de kern Steenbergen, dan zijn de kosten per enkele reis € 2,25, voor een retour betaalt U € 4,50
De bekende rittenkaart wordt een 11-rittenkaart, maar wel tegen dezelfde prijs van de 10-rittenkaart (€ 17,50, cq € 22,50). Dus het wordt 11 ritten voor de prijs van 10
Voor de bijzonderheden moet u onze centraliste of chauffeur maar eens vragen.

We hebben nog even de tijd om hier aan te wennen, want we gaan de eerste 2 kalendermaanden voor onze particuliere klanten gratis rijden.Vanaf 01 juli 2021 kunt u reserveren onder nummer 0167 54 11 38