Helaas kan de PLUSBUS nog niet gaan rijden.

De PLUSBUS volgt natuurlijk nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van de beschermingsmiddelen en de overheidsmaatregelen, maar voorlopig heeft het bestuur onze herstart moeten uitstellen. Dit besluit tot uitstel is genomen voor de veiligheid van onze passagiers en van onze chauffeurs. Voor onze doelgroep is voorlopig de noodzakelijke 1,5 meter afstand niet te garanderen.

Van de boodschappen service, die de PLUSBUS met WijZijn en de supermarkten heeft opgezet werd geen gebruik gemaakt. In onze gemeente maakt het aanbod van hulp én de creativiteit van de mantelzorgers deze service overbodig.

De PLUSBUS wil zich graag inzetten voor de doelgroep en gelukkig kan de PLUSBUS bij het bezorgen van maaltijden wel de helpende hand toesteken, zodat de bussen soms wel in het straatbeeld verschijnen.

Zodra het verantwoord is voor de passagiers en chauffeurs om weer te gaan rijden wordt de dienstverlening weer opgestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *